Betaalmogelijkheden

Onze webshop kent 6 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

IDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

MisterCash
Op deze webshop kun je eenvoudig en veilig betalen met Mister Cash wanneer je jouw pakket wilt laten verzenden naar België. Bij een geslaagde betaling kunnen wij direct overgaan tot het verzenden van jouw bestelling.

Onder rembours
Betalen onder rembours betekent dat je contant aan de bezorger betaalt. Je dient ervoor te zorgen dat je voldoende geld in huis heeft om de betaling van het pakket te kunnen voldoen.
Betalen onder rembours is relatief duur. Je betaalt minimaal 10 euro extra verzendbijdrage of 3% van de order waarde extra indien dat bedrag hoger is dan 10 euro. (Let op!! Deze manier van betalen is niet mogelijk in België).

PayPal / CreditCard
Je betaalt electronisch via PayPal. Je betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. Je hoeft geen saldo aan te houden. Bij CreditCard betalingen hoeft je geen acount te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal. Let op: wij rekenen geen extra kosten voor PayPal of CreditCard betalingen.

Overmaken / Overboeking
Na jouw keuze om het geldbedrag over te maken naar onze rekening, ontvang je een automatisch gegenereerd bericht. In dit bericht staat het bankrekeningnummer. Na ontvangst van jouw betaling sturen wij het product direct op. Wij wensen je veel plezier met uw aankoop.

Contacte betaling
Ook is het mogelijk de bestelling af te halen bij ons bedrijf in de Ooij.


Afhaaladres:
de Bouwkamp 12B 6576JX Ooij
Rekeningnummer: NL27RABO 01042 53 908
BIC: RABONL2U

 

Webdesign door BaseMedia
Speelgoed Nijmegen - Altijd bij u in de buurt © 2019